BodyTalk

Albaek-care

BodyTalk stimulerer din krops naturlige evne til at helbrede sig selv på alle niveauer, bygger bro mellem den vestlige medicin, østens behandlingsformer, alternative behandlingsmetoder og energimedicin. Hver behandling er skræddersyet til den enkelte klient, da det er kroppens “medfødte visdom”, som sammensætter behandlingen. 

BodyTalk fokuserer på at optimere kommunikationen mellem kroppens forskellige dele og systemer, hvilket gør det muligt, at kroppen kan hele og helbrede sig selv hurtigt. 

En BodyTalk behandling varer mellem 15 minutter og til 45 min. og foregår fuldt påklædt. Der indledes altid med en kort snak om, hvordan du har det. Har du tidligere fået behandlinger, inkluderer dette også en snak om eventuelle ændringer i din tilstand siden sidst.

Dette er noget af det, vi som BodyTalk behandlere har erfaring for, at BodyTalk blandt andet kan have en effekt på:Stress, kroniske smerter,problemer i muskel- og skeletsystemet, sportsskader, migræne,ADHD, astma, søvnproblemer, svækket immunforsvar og kronisk træthedssyndrom.

For mere information se

Copyright © All Rights Reserved